Klacht: Vlucht niet om te boeken die pas over ruim 2 maanden gaat

op 11 juli 2012 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door een fout bij het boeken is mijn vlucht een week eerder geboekt dan zou moeten zijn. Ik heb contact gehad met D-Reizen hierover maar die melden mij dat ik vast zit aan het ticket en dat Royal air maroc er niets aan wilt doen. Niet aanpassen naar een week later. Geen enkele optie is mogelijk, ik zit vast aan deze dag en als ik niet kan dan moet ik een nieuw ticket kopen. Dit allemaal door een fout bij het boeken. Wat kan ik nu?

Gewenste Oplossing:

Ik ben erg blij als mijn ticket die nu op 9 september staat (heenvlucht) omgeboekt kan worden naar 16 september 2012.

Alle klachten die gemeld zijn door Hafida78