Klacht: Vlucht gemist

op 27 februari 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend zou vandaag om 16:45 met vlucht AT 851 naar Casablanca gaan, hij had 2uur van te voren zijn bagage ingecheckt, en om 15:45 ingecheckt met zijn boardingpass. Hij is naar boven gegaan en is daar gaan wachten. Hij belde mij om 17:20 op dat zijn vlucht weg is terwijl iedereen zijn naam werd geroepen en hij maar bleef wachten. Ze hebben hem niet opgeroepen nog gebeld, en nu zeggen ze dat het zijn eigen schuld is… hij zit nu in paniek op Schiphol en ik weet niet wat ik moet doen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden als ze kunnen regelen dat hij alsnog met een andere vlucht mee kan, aangezien het hun fout was en niet de zijne.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimicloid