Klacht: Vlucht geanulleerd geld terug

Tolga58 op 30 augustus 2021 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn vliegtickets geannuleerd. Ik zou de helft terugkrijgen wat ik zwart op wit heb staan. Ik heb tot op heden niks gehoord van corendon terwijl ik ze heb gemaild. Met bellen bereik je niks want niemand neemt er op of ze kunnen niks doen en ik moet wachten zeggen ze. Tickets heb ik nu 1,5 maand geleden geannuleerd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het de helft van het bedrag terug wat ik heb betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tolga58