Klacht: Vlucht geannuleerd, geld niet terug

op 18 maart 2020 over Atlasglobal in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht is geannuleerd. Ik zou het geld terug krijgen maar elke keer wanneer ik belde zeiden ze dat het bij de financiële afdeling was en dat ze daar akkoord voor moeten krijgen. 3 maanden verder nog steeds het geld niet terug gekregen wat wel beloofd is.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld weer terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atlasglobal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atlasglobal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Juwana