Klacht: vlucht geannuleerd en nog geen geld terug

op 24 mei 2020 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 maart zouden wij naar ROme vliegen en op 15 maart weer terug . 10 mei hoorden wij dat onze terugvlucht geannuleerd werd, dus erheen vliegen was al geen optie meer ook omdat alles al dicht was in Rome. Tot nu toe hebben wij al een keer of drie gebeld met Ryanair en ons werd steeds beloofd dat wij ons geld terug zouden krijgen van de heen en terugvlucht. Tot nu toe nog steeds niks gehoord van Ryanair. Nog geen enkele mail of telefoontje met excuus of een bericht wanneer ons geld terug gestort wordt. Ook met een voucher zou ik blij zijn….

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb van de geannuleerde vluchten of een voucher heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evelien1302