Klacht: Vlooien druppels voor de kat

op 26 juni 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond
Ik heb bij jullie vlooien drupels gebruikt voor mijn kat en nu heeft ze een hele kalen plek gekregen en hebymt veel pijn het is open gegaan moet nu met haar naar de dieren arts om het na telaten kijken ik denk geef het even door weet niet of er meer klachten zijn binnen gekomen

Gewenste Oplossing:

Vindt erg vervelend voor mijn kat en ik heb niet zo veel geld dus moet nu wel de dieren arts betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natascha1977