Klacht: vloerbedekking twinkle leenbakker

op 21 maart 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nog geen half jaar geleden deze vloerbedekking gekocht
11 meter en de prijs was 47,96 per meter.
ik heb gevraagd of het woonkamer geschikt was en omdat de woonkamer niet zo heel groot is was het geschikt heb er ondertapijt onder en daaronder ligt een houten vloer want mijn woning heeft een houten vloer.nu begon het plat te lopen terwijl het gespannen en al is en het lijkt wel of het klit dit lijkt me niet normaal de kleur vloerbedekking is zwart dus moeilijk te fotograveren

Gewenste Oplossing:

vergoeding van vloerbedekking of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door simonewelsing