Klacht: Vloerbedekking binnen één jaar versleten.

op 02 juli 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar ben ik verhuisd naar een nieuw gebouwde woning. Hiervoor heb ik nieuwe vloerbedekking gekocht bij Leen Bakker. Na overleg met de verkoper, kwamen we tot de conclusie dat onder deze vloerbedekking geen ondertapijt behoefde te liggen. Ik was blij en kocht het.
Nu…één jaar later is het platgelopen en op sommige plaatsen gewoon versleten of zelfs doorschijnend. Ik vind dat dit na één jaar nog niet mag gebeuren, zeker niet omdat ik het alleen gebruik en zelden thuis ben.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een schadevergoeding willen, of nieuwe vloerbedekking.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Renee de Best