Klacht: Vloer bedekking gelegd

op 23 mei 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb in nov 2016 vloerbedekking gekocht wat ik overigens al jaren doe maar nu heb ik daar een paar maanden gewoond ik zou het vloerbedekking verkopen het was rond de 1600 dacht ik maar omdat ik 4 weken terug weer vloerbedekking voor me nw wagn gekocht had by jullie omdat het te kort was had ik het andere verkocht .Nou zyn we vandaag de hele dag bezeig geweest hebben de leggers van jullie het hele vloerbedekking door flat geplakt reultaat alles gaten en vloerbedekking naar de helik ga het morge afvoeren maar ik ga fotos maken maar ik wil dat jullie het even komen bekyken want dit is niet normaal meer ik heb 2 maanden in het appartement gewoond en nu zie je gewoon treurig al je geld weg welke idioot plakt nou alles vast dat hebben jullie by ons nog nooit gedaan in al die jaren en ik heb heel wat vloerbedekking gehaals zou u my zo spoedig mogelyk kunnen bellen want ik moet over een paar dagen de sleutel inleveren vg m burgering hooftstraat 52 alkmaar 0642511365 vg

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat jullie het zien en graag een compesatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Giel schneider