Klacht: vliegje onder glasplaat beeldscherm iMac

op 19 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enkele dagen zit er een dood vliegje onder de glasplaat van mijn iMac beeldscherm. Het is mij een raadsel hoe dit kan en ik ben van mening dat dit ook niet zou mogen gebeuren. Ik heb de computer december 2013 gekocht, dus de garantie zal verlopen zijn. Om apple te bereiken vind ik zeer gecompliceerd. Ik kan geen mailadres vinden. Vandaar mijn klacht via klacht.nl.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden indien dit probleem wordt opgelost. Ik wil mijn computer echter niet opsturen of dagen kwijt zijn. Ik heb hem elke dag nodig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WG Woudenberg