Klacht: vlekken kleding dochter

op 28 juli 2016 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 tshirts gekocht en een jurk bij Zara Groningen. Heb ze volgens de instructies gewassen en toen ze uit de wasmachine kwamen, zag ik dat ze beetje rare vlekken hadden. Dacht, ligt aan mij, dus heb ze nog een keer erin gedaan…maar die vlekken zijn er nog steeds. GEEN andere kleding die ik in wasmachine heb gedaan krijgt deze vlekken. Dus ben naar de Zara gegaan, willen ze niets doen. Vind ik raar. Ze willen niet eens onderzoeken wat het kan zijn. Vlekken zijn ook alleen op de voorkant van de kleding..dus blijkbaar geeft iets af of zo…

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat ze het behandelen, en wat mijn betreft mag ik nieuwe artikelen, voor minder geld vind ik ook prima. Maar zo moet ik 3 stukken nauwelijks gedragen kelding weggoeien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door erikakastelein