Klacht: vlees gekocht wat over de datum was

op 08 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag in uw winkel geweest en heb vlees gekocht. ik heb zelf de fout gemaakt om niet goed te controleren naar de datum. Maar ik verwacht niet dat het al 2 dagen over de datum is. Het is vandaag 8-8-2016 en de datum van de verpakking staat 6-8-2016.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg gestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hirdes