Klacht: Vitrinekastje Linde oud wit

op 10 mei 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had in jullie reclamefolder van 8t/m 14 mei een leuk kastje gezien.
Ik begeef me naar één van jullie winkels in Lommel en vraag achter dit kastje.
Dit kastje is niet aanwezig in de winkel met de uitleg dat hun ruimte te klein is om al de promotie artikelen te plaatsen. Ik vind ook nergens iets terug in jullie folder dat niet alle promotie artikelen ter beschikking zijn in de winkel. Ze konden dit kastje wel voor mij bestellen, maar voor ik iets aanschaf wil ik het ook eerst graag gezien hebben. Als ik dat wou moest ik me maar begeven naar de dichts bijzijnde winkel van Leen Bakker en die ligt in Olen. Daar had ik dus echt geen tijd voor om effe naar Olen te rijden. Ik vind het ontzettend jammer vermits ik dit een leuk kastje vind. Maar daar zullen jullie niet van wakker liggen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon dat kastje zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door traiteur