Klacht: vindt u vlees bij u in de winkel slechte kwaliteit

op 30 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb diversen keren bij u in de winkel in de johan van oldebarneveldlaan in zeist vlees gekocht vindt dit van slechte kwaliteit ,ben daar niet te vrede over vindt dat erg jammer dat ik diversen keren een smakeloos stuk je vlees heb gehaald ,heb dat ook in de vuilnis bak gedaan ,ga nu maar naar de slagerij in mijn buurt,vindt dat zo zonder van zo een mooie winkel

Gewenste Oplossing:

als u kwaliteit gaat verkopen, dat is daar beneden het peil, ik heb dat diversen keren geprobeerd ,waag me eigen er niet meer aan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r ophof