Klacht: vieze vloeren

op 14 juli 2015 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom vaak bij de jumbo Reede Veendam en dit is nu de tweede keer dat ik uitglijd door vieze vloeren .. Deze keer heb ik mij goed bezeerd en heb er ook weer melding van gemaakt bij de cassiere maar daar geen reactie op het feit dat je zelf hebt bezeerd .. Dit vind ik dus niet kunnen de winkel is verantwoordelijk voor het onderhoud van de winkel ook de vloeren vallen daar onder … En dat niemand zich bekommerd over de gene die daar uitgegleden is vind ik echt nog het ergst

Gewenste Oplossing:

Als ik kan zien dat het onderhoud van vloeren goed zijn en dat er geen mensen meer kunnen uitglijden op vieze vloeren

Alle klachten die gemeld zijn door GeaBakker