Klacht: vieze geur aan shag

op 06 augustus 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb nu voor de tweede keer een groot blik rode l&m gekocht waar een hele nare zoetige lucht aan de shag zit, eenmaal de sigaret gemaakt en aangestoken stinkt de rook enorm en is de smaak om misselijk van te worden! ik breng de pot terug naar de winkel waar ik het gekocht heb en hoop dat ik mijn geld terug krijg.

Gewenste Oplossing:

ik zou heel graag horen wat hier nu precies de oorzaak van is want ik ga nu geen nieuwe grote pot meer aanschaffen en stap daarom maar over op een ander merk...

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mirandg