Klachten over L and M

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over L and M in de categorie Tabaksbedrijf. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van L and M in de categorie Tabaksbedrijf

111 klachten gemeld
1.7 /10
69 stemmen
69

Tijdslijn

Pakjes

Klacht van op 19 oktober 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Kunnen ze tegenwoordig in de fabriek niet meer fatsoenlijk pakjes in elkaar zetten ? Ik heb al 2 weken lang elk pakje wat ik koop die ik open maak is kapot en gewoon slecht in elkaar gezet. Dit zorgt er... Lees meer

Sigaretten half leeg

Klacht van op 23 september 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Goedenavond. Ik rook al jaren L&M sigaretten en nooit eerder problemen gehad, maar de laatste 5 sloffen die ik gekocht had zitten meerder sigaretten in een pakje welke maar 3/4 gevuld zijn en ik daardoor lucht aan het roken ben... Lees meer

Mismaakte sigaretten

Klacht van op 19 september 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Beste, Ik heb gisteren een pakje sigaretten gekocht van L&M en toen ik thuis het pakje open deed schrok ik mij rot... op de huls stonden precies allemaal rode kruisjes gedrukt en de sigaretten smaakten naar lijm... ik heb het pakje... Lees meer