Klacht: vieze bussen

op 12 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedenavond,
ik vind de bussen enorm smerig, overal liggen blikjes en zakjes en ook zit er vaak kauwgum op de stoelen. ook heb ik al eens meegemaakt dat er opeens een spin in mijn nek viel uit het niets. ik zou graag willen vragen of de bussen wat vaker schoongemaakt kunnen worden. want dit is voor andere reizigers ook niet prettig!
alvast bedankt

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden wanneer de bussen goed schoon zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chaniiya