Klacht: vesten week 41 kleur grijs en zwart

op 19 oktober 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond bij de wil ik even aangeven dat ik er niet tevreden ben over artikelen die in de folder staan en dan niet als artikel inde winkel liggen en dat er dan aan wordt gegeven door de verkoopster dat ze er in week 42 er wel zijn en achter af komt dit artikel niet in de winkel te liggen
wees duidelijk op dat moment als het artikel er niet is en geef aan dat het niet meer binnen komt maar beloof feen belofte als je weet dat het niet komt houd de klanten niet voor de gek en wees eerlijk naar de klant toe

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als je eerlijk ben naar de klant toe ik weet dat de verkoopster er ook niks aan kan doen maar probeer wel aan je spullen te komen die in de folder staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adijk003@kpnmail.nl