Klacht: Verzending te laat (order 24156)

op 27 juli 2017 over xxl-shop.nl in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vier dagen geleden een omvormer besteld op xxl-shop. Ze beloven voor 17.30 besteld, volgende werkdag in huis maar ik ben vandaag op vakantie gegaan en had hem nog steeds niet binnen. Na één reactie op de eerste mail van mij met de vraag waar het bleef werd er pas gemeld dat er vertraging was en na herhadelijke mails dat ik de order wil annuleren omdat ik het waarschijnlijk niet meer in ontvangst kon nemen, kreeg ik geen reactie meer.

Gewenste Oplossing:

Als de order in zijn geheel word geannuleerd en ik het volledige order bedrag teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over xxl-shop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over xxl-shop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door shirleywortelboer@gmail.com