Klacht: verwijderen van gewonnen veiling

op 02 mei 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hotelkamerveiling vond het nodig mijn gewonnen veiling om te zette naar een voucher, vervolgens nieuwe veiling gewonnen, echter deze is maar 4 weken te boeken! Terwijl bij de voorwaarden andere data worden vermeld. Telefonisch contact opgenomen, 1 uur in wacht gestaan, ze zouden het oplossen, lag vlg hen bij de ict. Vervolgens is er niets gebeurd en kan ik dus mijn gewenste datum niet boeken, omdat de boekingskalender niet verder gaat dan 1 juni, terwijl voorwaarden datum 1 april 2017 is!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn gewonnen veiling iig een jaar kan boeken!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneke Beens