Klacht: Vervelende reclames met geluid die meteen gaan spelen.

op 14 augustus 2016 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De app heeft erg vervelende video reclames met geluid die je muziek uitzetten en hard op je koptelefoon afspelen wanneer je een reisadvies opent. Op 4G nog wel, dus kost erg veel data met de filmpjes! Je kan ze op pauze zetten maar ze beginnen sowieso, dus dat helpt niet. Geen eens een optie om een euro ofzo te betalen om ze weg te halen. Ik schrik me iedere keer dood, en dan moet ik helemaal terug naar mijn muziek app om de muziek weer aan te zetten. Erg vervelend!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de video's niet automatisch meer afspelen, of in ieder geval niet met geluid wat mijn muziek stopt. Ook zou ik best wel €0,99 willen betalen om ze volledig weg te halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door 9292 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat 9292 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

9292

Heeft op 15 augustus 2016 om 13:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Branwen