Klacht: Verveldende tekst op cadeaudoos

op 15 februari 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de doosjes gekocht bij de Hema te Veldhoven. Het bovenste gedeelte van de tekst for you is niet gedrukt, nu staat er fuk you. Ik had al 1 doosje cadeau gedaan en schaam me nu verschrikkelijk als degene dit zo gezien heeft. Vanochtend had ik gebeld met de klachtenlijn en die mevrouw zei: misschien kunnen ze er wel om lachen, maar ik vind het niet echt grappig. op social media kunnen ze er misschien mee lachen: echt Hema!!

Gewenste Oplossing:

Nu zou ik terug moeten gaan naar de winkel in Veldhoven en bij de klachtenservice kijken wat ze kunnen doen. Ik voel hier niets voor vandaar deze mail.

ik ben een tevreden klant van jullie, dus laat maar zien hoe jullie dit op een nette manier oplossen.

Met vriendelijke groet,
Berlinde van Diessen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Berlinde van Diessen