Klacht: Vertraging en nog tussen stop

op 14 augustus 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had Rechtstreeks vlucht van uit nador naar Schiphol 14-08-2017 om 07:50 ik wam aan bij luchthaven aan ben ik verast dat mijn vlucht zou pas om 12:45 vertrekken dus bijna 5uurtjes vertraging dacht ik oh nee dat kan niet want ik ben met twee kinderen van 9 en 4 jaar oud plus ik ben 6 maanden zwanger,en wat leuk is ze zieden dat ik nog een tussen stoppen in al hocaima

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door F.bouachmir