Klacht: Vertraagde vlucht

op 28 augustus 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zondag 20 augustus zou ik om 10:45 uur vanuit Tanger naar Amsterdam vliegen. Bij aankomst op de luchthaven werd verteld dat de vlucht geannuleerd was om onbekende reden. We zouden om 15:15 uur vliegen. Uiteindelijk werd dit om 17:30 uur.
Op de luchthaven kon ook niemand ons duidelijkheid verschaffen. Toen vroeg ik om een etensbon. Die zouden niet bestaan werd mij verteld. Later kwamen ze met bonnen aanzetten, maar was er weer geen eten.

Gewenste Oplossing:

Ik had het erg op prijs gesteld als er duidelijkheid was geweest.
Vriendelijkheid was ook ver te zoeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lecha