Klacht: Vertraagde bestelling

op 09 augustus 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan op 31 juli maar die bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen vorige week heb ik een mail gehad dat mijn bestelling vertraging had .. ik heb nadien nog een bestelling gedaan en die heb ik al ontvangen van vorige week ik heb nu nog steeds geen email ontvangen dat die bestellig al vertrokken is .. ik vind dit niet normaal dat ik zolang moet wachten achter mijn bestelling.

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeker niet tevreden ik wens een cadeaubon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mnr gianni