Klacht: Verspreid ongeadresseerde reclame, milieuvervuiling.

op 07 september 2018 over Beter Bed in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week heb ik ongeadresseerde reclamefolders van Beter Bed ontvangen terwijl ik geen jaja sticker op mijn deur heb. Dit is verboden in de Gemeente Amsterdam, draagt onnodig bij aan papierverspilling, en kan leiden tot boetes voor dit bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Als er geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer wordt verspreid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Beter Bed over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Beter Bed in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door P.S.VandeBurg