Klacht: Vermiste Lotto originele ticket

op 08 januari 2018 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27-11-2017 heb ik een lotto ticket gekocht met de volgende gegevens:
– Ticket nr.: 40265 31986 06730 05568 o8264 53692 39901).
– Verkoop agent nr.: 104143 ( Rokerspaleis Marcella, Korevaarst. 3, 2311 JS Leiden, tel. 071- b5124156)
– aantal trekkingen: 10 ( 2 dec. 2017 t|m 27 Jan. 2018)
Aankoopbewijs gegevens:
– Terminal: 10 KY01, Merchant: 0501850, Periode: 7331,
Transactie: 01181488, Maestro ( A 0000000043060),
Kaart: xxxxxxxxxxxxxxx3009, Kartnr.: 09, Betaling: 27-11-2017, Auth. code: 995516, Totaal: 22,00 EUR.
Klacht: Bij het controle op ca. 22-12-2017 (bij Supermarket Hoogvliet in Leiden) of ik wat gewonnen heb de medewerkester heeft mij niet mijn originele ticket terggeven omdat er was niets gewonnen (niet wetend dat de ticket nog geldig is t|m 27 jan. 2018!) Wat moert ik nu doen om mijn recht op dit ticket tot 27 Jan. 2017 te handhaven. Ik heb een mooi fotokopie van de ticket en de originele betaalbewijs dat de aankoopbedrag van 22,00 Euro van mijn ING bankrekening afgeschreven is?

Met vriwendelijke groet,

Dr. I. A. Elsheikh
tel. 0629199144
E-mail: elsheikh77@hetnet.nl
Address: Sam van Houtenplein 16
2314 EE Leiden

Gewenste Oplossing:

Na het ontvangst van uw positieve antwoord zal ik dit fake invullen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Ibrahim Elsheikh

4 maanden geleden - Betreft: Bovengenoemdeklact van 08-01-2018 Vanndaag is 17 -02-2018. Ik heb nog steeds geen antwoord betreffende mijn klacht ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om mij op de hoogte te stellen van uw voorstel ter oplossing van de door mij aangekaarte klacht? Met vriendelijke groet, Dr. Ibrahim Abdelwahab Elsheikh Sam van Houtenplein 16 2314 EE leiden tel. 0629199144 E-mail: elsheikh77@hetnet.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Ibrahim Elsheikh