Klacht: Vermist pakket

op 07 juni 2016 over GLS in de categorie Logistiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Groupon had ik een pakket besteld dat GLS bij mij zou leveren. Via track and trace kon ik,zien dat het pakket op 25/5 bij afgeleverd zou zijn. Bij navraag bij het bedrijf werd mij gemeld dat het waarschijnlijk bij 1 van de buren zou geleverd zijn, maar dat zijn een week later onmogelijk nog konden weten waar ze het pakker precies geleverd hadden. Als ik klachten had, moest ik,de afzender contacteren en via hem klacht indienen. Bij Groupon werd ik vervolgens doorgestuurd naar de fabrikant. Deze liet mij gewoon weten dat GLS mijn pakket bezorgd had en dat hij verder niets kon doen. Groupon liet ook niets meer van zich horen. Na verder contact met GLS stuurden zij de chauffeur bij mij langs. Deze man sprak slechts gebrekkig Nederlands en vertelde dat hij niet meer wist waar hij mijn pakket had afgeleverd. Mijn directe buren hebben niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou gewoon mijn pakket bij bezorgd willen krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gertenleen