Klacht: Verlopen kaart

op 16 september 2017 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wilde vandaag mijn kaart activeren maar wat bleek mijn kaart was verlopen(16-10-2016) zeer verbaasd dat dit zo was. hoe kan een kaart verlopen, er is voor deze kaart betaald (kado van vrienden) maar er niets voor geleverd. Het is toch normaal als je ergens voor betaald dat er ook wat voor geleverd wordt. Graag een goede vergoeding .

Gewenste Oplossing:

Als ik het bedrag wat betaald is voor deze kaart vergoed wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.W.A.Okhuijsen- van Deursen