Klacht: Verlopen bon

op 01 juni 2017 over bioscoopcadeau in de categorie Filmaanbod

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bon maar een jaar geldig?!
Door omstandigheden heb ik mijn bioscoopcadeau die ik van mijn zusje gehad heb nog niet gebruikt. Nu blijkt dat deze niet meer geldig te zijn omdat de bonnen maar een jaar geldig zijn. Dit is toch vreemd geld verliest toch ook niet ineens zijn waarde. Er is voor betaald dus vind t raar dat ik er beperkte geldigheid is. Wat doen jullie met al dat geld wat dus niet verzilverd wordt want ik zal vast niet de enige zijn?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn gekregen bioscoopcadeau alsnog kan gebruiken. Deze heeft een waarde van 15 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bioscoopcadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bioscoopcadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stephaniekroon