Klacht: verlijming laat los

op 26 mei 2020 over Beter Bed in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneermevrouw,

Naar aanleiding van onderstaande mail is er een deskundige langs geweest om naar de problemen te kijken. De deskundige heeft gelijk aangegeven dat de verlijming niet goed was en het matras is op 06-03-2020 omgeruild voor een nieuw matras.
Nu is het 10-05-2020 en tot mijn verbazingschrik zie ik dat ik wederom (dezelfde) problemen heb met mijn matras. De verlijming is weer losgeraakt. Graag zou ik weer een deskundige langs willen laten komen om naar dit probleem te kijken en aan te geven of dit matras wel het juiste matras voor me is. Het is toch onmogelijk dat na 2 maanden dezelfde problemen zich weer voordoen. Op deze manier kan er elke 2 maanden een nieuw matras worden geleverd.

Graag verneem ik een reactie van u.

Met vriendelijke groet,

Peter van der Burg

Gewenste Oplossing:

Als het matras geen mankementen meer vertoond.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Beter Bed over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door petervdburg