Klacht: Verlengde garantie met recht op leentoestel

op 02 juli 2012 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dat ik een defect leentoestel krijg in mijn ‘extra BCC garantie’, vervolgens bel ik en moet ik maar wachten of tot mijn eigen toestel gerepareerd is of er een nieuw leentoestel beschikbaar komt. Vraag me af waar de high service slogan van jullie in dit verhaal tot zijn recht komt? Dit is notebene de 2e reparatie binnen een jaar tijd, en de weken die hiermee gemoeid zijn gaan ondertussen wel van de garantie af.

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk of een nieuw toestel of vandaag een ander leentoestel. Ik koop geen extra garantie aan om vervolgens met een defect leentoestel te worden opgezadeld en te horen: 'dat ik zelf maar anders voor een tv moet zorgen'.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 05 juli 2012 om 13:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Er is inmiddels contact geweest met de klant. Er is blijkbaar sprake van een misverstand. De leentelevsie blijkt wel naar wens te functioneren.
De klant wacht nu de reparatie van zijn eigen televisie af.

Alle klachten die gemeld zijn door tim bougie