Klacht: Verkoopprijs winkel verschilt met onlinewebshop

op 05 oktober 2017 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren een winterjas gekocht in een winkel van Only. Thuisgekomen ben ik nog even online gaan kijken en kwam ik dezelfde jas op hun eigen site tegen maar dan goedkoper. Ik heb toen gebelt naar de klantenservice. Hier heb ik de medewerker gevraagd hoe dit kan. Mevrouw verteld mij dat ze op de online webshop andere prijzen mogen aanbieden dan in hun winkels. Dit vind ik zeer vreemd en klantonvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Dat ik de jas voor dezelde prijs krijg als waarvoor hij op internet staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stephanie de Bont