Klacht: Verkleuren tech fleece pak

op 18 juli 2016 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft eind april een zwart tech fleece pak gekocht van 170 euro …Deze is nu aan t verkleuren ,de broek ,de mouwen en binnenkant muts.nu bruin van kleur ,ziet er niet uit ,altijd op 30 graden gewassen zoals beschreven staat ,gebeld met winkel ,kunnen er niets aan doen ,kon aan t wasmiddel liggen ,vind ik wel heel erg ,voor n pak van 170 euro

Gewenste Oplossing:

Een nieuw pak ,omdat dit toch niet moet kunnen voor zo.n duur pak

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door G de schouwer