Klacht: Verkeerde voorlichting

op 13 januari 2014 over beyond-beauty.eu in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb via de telefoon verkeerde voorlichting gekregen over het
product, ik dacht een zalf te krijgen maar kreeg tot mijn schrik pillen. Er staat niets over dat ze wettelijk goedgekeurd zijn, of onderzocht. Wie zegt dat ik er niet doodziek van wordt en er aan sterf misschien…..ipv 9 jan. belde ik 13-dejan. staat er in de kleine lettertjes dat ik €77,70 moet betalen omdat er drie zendingen tegelijk worden gestuurd! Dan voel ik me wel genomen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de doos met drie zendingen terug mag sturen.
En alleen de eerste doos van mijn rekening afgaat!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over beyond-beauty.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over beyond-beauty.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Huid01