Klachten over beyond-beauty.eu

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over beyond-beauty.eu in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van beyond-beauty.eu in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

1 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Wij hebben sinds 2013 een product van beyond beauty - hyalon supplement, 2 zendingen per maand, ik probeerde er 1 in juli 2019 op te zeggen helaas zonder resultaat en nu blijk bij de laatste zendingen dat er een... Lees meer

Ze blijven me herhaaldelijk bellen ondanks dat ik meer dan 4 keer via het bel-me-niet-register heb aangegeven dat ik door dit bedrijf niet meer gebeld wens te worden.Om te voorkomen dat ze me weer bellen laat ik me iedere... Lees meer