Klachten over beyond-beauty.eu

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over beyond-beauty.eu in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van beyond-beauty.eu in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

0 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Ze blijven me herhaaldelijk bellen ondanks dat ik meer dan 4 keer via het bel-me-niet-register heb aangegeven dat ik door dit bedrijf niet meer gebeld wens te worden. Om te voorkomen dat ze me weer bellen laat ik me iedere... Lees meer

Geachte heer/mevr ik heb beyond-beauty niks besteld en ook niet gekregen en nu heb ik 6 oktober een brief gekregen van een deurwaarder,gebeld met de deurwaarder en er wordt geeist dat ik het betaal en maar bij beyond beauty de... Lees meer

Door niet duidelijk te zijn wat het produkt inhoud ik dacht dat het om crem ging maar het zijn tabletten. Dus annuleren via mail en Probeerde het ook telefonisch dit lukt niet. Produkt in bestaande doos terug gezonden puls twee briefen.... Lees meer

ik heb hetzelfde probleem zoals zovelen heb ooit een proefzending gehad en daarna meteen de volgende zendingen stop laten zetten daarna hebben ze tot 3x toe geld van mijn rekening afgehouden terwijl ik nooit niks meer van hun besteld heb... Lees meer

Ik zou een vragenlijst ingevuld hebben. Hier is mij niets van bekent. Ken dit bedrijf helemaal niet. Het gesprek komt uit een callcentre. Dat is duidelijk te horen. Ik zou een pakket ter waarde van 33 euro ontvangen maar moest... Lees meer

Ik werd telefonisch benaderd dat ik iets kado zou ontvangen, ik zou nergens aan vast zitten, alleen verzendkosten voor oudere mensen te doneren, vervolgens een nieuw pakket, terug gestuurd en ze brengen het toch in rekening, ik krijg mn geld... Lees meer

heb in 2010 een proefzending gekregen en meteen aangegeven dat ik niks meer wens te ontvangen. dit doen ze echter wel heb alles terrug gestuurd en wordt steeds geconfronteerd met notas. ben in 2012 naar rechtzaak geweest en war bleek was... Lees meer