Klacht: verkeerde set aanbieding

op 12 augustus 2014 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een eettafel (merk TOM)gezien bij leenbakker in stadskanaal met daar bij een kaart,waarop stond 499,00 euro met 4 stoelen.Ik heb een verkoper gezegd dat ik wel belang bij de set had,toen werd mij verteld dat de tafel niet bij de set hoorde maar een tafel van 1 meter 40.Terwijl toch duidelijk op de kaart stond :SET AANBIEDING 5 delig . Mijn vraag is nu waarom staat er een set aanbieding die niet klopt volgens jullie verkoper.Je gaat er toch vanuit dat je koopt wat er in de winkel staat.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de tafel+4 stoelen zoals die in de winkel staat kan kopen voor 499,00.Ik koop er nog 2 extra stoelen bij voor de prijs van 69,00 euro per stuk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door marjo-diny