Klacht: Verkeerde product

op 29 juni 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hi ,
I bought a phone with Groupon and their contact supplier sent me the wrong item. after several attempt to contact the supplier as instructed by Groupon, i contacted Groupon and was advised to resend the phone to the supplier. Today, no one is taking the responsibility and the supplier is even denying receiving the return item while i have the proof of delivery.

I just want my money back from Groupon or Rhinotech.

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sera june