Klacht: Verkeerde pakket

op 08 juli 2021 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb sinds dinsdag een pakket in huis liggen die ik retour heb gedaan. Alleen zaten deze kleren in een doosje van kleertjes.com, ook zat hier een bikini van kleertjes.com. Nu ben ik al vanaf dinsdag bezig om contact met jullie te zoeken maar dat blijkt niet mogelijk te zijn. Of ik zit heel lang in de wacht en wordt die opgegooid, of ik bel om half 9 en wordt er gezegd dat ik buiten de openingstijden bel terwijl het bandje daarvoor vermeld dat jullie bereikbaar zijn van 08.00 uur tot 18.00 uur. Ik zou graag mijn kleren retour doen en mijn geld terug krijgen!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erlijn