Klacht: verkeerde naam ingegeven bij boeking

op 03 september 2018 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bij het boeken van een vlucht voor twee passagiers viel mijn pc uit bij het aanmelden , toen ik de boeking ervat zag ik niet dat de naam van mijne medereiziger fout ingegeven was en betalde met kredietkaart. bij het overlopen van mijn reisgegevens kon ik niets meer wijzigen en moest 115e bijbetalen om die naam te veranderen

Gewenste Oplossing:

115 e . is meer dan de helft van de kostprijs van de vluchtprijs.
DIT IS DIEFSTAAL

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door didier van damme