Klacht: verkeerde kleur in het pak

op 10 oktober 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb garnier nutrisse, 6.23 gekocht en heb zelf bruinachtig haar. op de verpakking staat een kleurverandering die ik wens maar in de praktijk heeft het heel anders uitgepakt,, mijn haar is vreselijk donker geworden en mijn moeite is nu zodanig voor niets, en moet ontkleurder kopen en wederom een andere kleur eroverheen? maar hoe kan het dat het veel te donker, tot bijna donkerbruin is uitgepakt? kan ik iets vergoed krijgen? en kan de firma iets doen aan de inhoud/verpakking en wat ze beloven?

Gewenste Oplossing:

ik zou graag van u vernemen dat u de inhoud/verpakking beloftes na gaat kijken door proeven te nemen,, plus als het mogelijk is zou ik graag nieuwe kleuring ontvangen van een dan veel lichtere kleur , blond achtig bruin ,,, plus het aankoopsbedrag terug .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 25 oktober 2016 om 14:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

gebeld, Jirah had nu school afgesproken dat ze morgen belt

Nooit meer iets van Jorah gehoord

Alle klachten die gemeld zijn door jirah