Klacht: verkeerde informatie en slechte service

op 16 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik keek op de jumbo website naar de openingstijden van 2de pinksterdag gaat over de jumbo maassluis staat open tot 19.00 uur dus ik ga rond 18.00 uur naar de jumbo tot verbazing van mij en vele andere klanten die ook kwamen aanlopen mochten we niet naar binnen.stond een jumbo mederwerker ja we gaan nu sluiten ik gezegd van de tijd op de site 19.00 uur zegt hij ja dat klopt maar we sluiten nu dus niemand mag meer naar binnen . NIET NORMAAL !!!

Gewenste Oplossing:

niet normaal en door dat gedoe geen boodschappen kunnen doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j gordijn gordijn