Klacht: Verkeerde informatie

op 20 februari 2018 over Aegon in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo. Ik heb op 20 februari 2018. Met Mv Bianca howaert gesproken. Ze heeft mij verteld dat mijn dosier maanden geleden is afgesloten . Heb na uitzoeken turug gebeld. De Mv aan de lijn vertelde dat mijn dossier per vandaag is gesloten . Hep na lange gesprek toch geen antwoord woord gekregen op mijn vraag. Dit klopt niet ik zit met een schade en we zijn half jaartje verder. Ik rijg geen uit leg . Kunt u mij ZEKER op de hoogte houden. Alvast bedankt O.tatli

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aegon

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aegon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door O.tatli