Klacht: Verkeerde info in folder

op 28 april 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder van reclame folders van de app. staat bij de matrassen vanaf zaterdag 30-4 . Maar ij de folder aan huis niet. Ze waren er dus al vanaf 26-4. Niu heb iker Gelukkig alsnog 1 kunnen halen. Maar als ik dat niet had gezien had ik mis gegrepen.

Gewenste Oplossing:

Als jullie voortaan de juiste informatie erin zetten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fennaz11