Klacht: Verkeerde bijlage ontvangen

op 17 juni 2017 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bijlage van trouw wordt apart bezorgd. Op vrijdagavond 16 juni ontving ik de bijlage van de Volkskrant. Er is geen mogelijkheid om deze specifieke klacht door te geven digitaal. Verder is er geen algemeen mailadres te vinden om de klacht door te geven en te kunnen omschrijven. Bellen heeft ook geen nut, want de computer die je te woord staat, kent deze klacht ook niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de goede bijlage ontvang. Ik kan natuurlijk de krant ook digitaal lezen, maar ik heb mij njet voor niets voor de zaterdag op de papieren versie geabonneerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Charlottevanpallandt