Klacht: Verkeerde accu

op 18 juni 2021 over M2Trading.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik had een nitro accu besteld waarbij op de site stond dat hij op mijn scooter paste nu kreeg ik een lp accu binnen waarop mijn scooter niet start, nou kan ik hem wel retour sturen maar dan krijg ik mijn 6 tot 7 euro verzendkosten niet terug en dat vindt ik toch wel zonde

Gewenste Oplossing:

Als ik hem terug stuur en het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug kan krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar M2Trading.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door M2Trading.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door mitcheljagt