Klacht: verkeerd of niet bezorgen van de volkskrant

op 22 augustus 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

meermalen het niet of verkeerd bezorgen van de Volkskrant. Ik lees deze krant al tientallen jaren en sinds vorig jaar en dit jaar krijg ik regelmatig de krant niet. Ik ben daar zeer ontevreden over omdat het abonnement wel verhoogd wordt maar de service ( distributie) te wensen overlaat.

Gewenste Oplossing:

als ik iedere ochtend de krant kan lezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.J.L.Kamp