Klacht: Verkeerd en niet geleverd artikel

op 04 oktober 2016 over Ibood in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 herenpolo’s van Hilfiger besteld op ibood.
1x Maat M platinum en 1x S platinum.
De maat M heb ik ontvangen maar in de verkeerde kleur (wit) , maat S heb ik nooit ontvangen. Na 6 mails gestuurd te hebben krijg ik nog steeds geen antwoord. Ik ben akkoord om het fout geleverd artikel te houden, maar wil wel mijn geld terug voor het niet geleverd artikel.

Gewenste Oplossing:

Geld terug voor het niet geleverd artikel

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ibood over deze klacht.

Bericht van Ibood

2 weken geleden - Beste Suzy, Allereerst onze excuses voor het uitblijven van een adequaat antwoord tot nu. We hebben je e-mails er direct bij gepakt, verder afgehandeld en per e-mail voorzien van een terugkoppeling. Met vriendelijke groeten, iBOOD Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door suzy schroeyers