Klacht: VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN

op 26 mei 2016 over Kooryes.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Klacht.nl,

Op 23 april heb ik via de site van KOORYES.NL, een paar licht blauwe Converce Alstars schoenen besteld,en wat ik direct al vreemd vond was, dat ik
geen mail-bevestiging ontving,toen de bestelling afgerond was.Ik heb in de weken daarna, 4 mails naar het contact punt van Kooryes.nl gestuurd, maar heb geen enkele reactie van hun ontvangen, en toen voelde ik al nattigheid…het geld (77euro) was ook al afgeschreven, en na bijna 4 weken ontving ik een pakket, slechts ingepakt met een stukje plastick, en ja hoor, met daarin totaal verkeerde schoenen, witte naar plastick stinkende Nike schoenen…heb direct een klacht gestuurd naar Kooryes.nl, een telefoonnummer is niet te vinden van het bedrijf, en je raadt het al, ik hoor natuurlijk helemaal niets, en zit nu met een paar totaal foute schoenen…hebt u mischien al vaker klachten van desbetreffende firma ontvangen ?
Ik hoop van harte dat jullie mij hiermee kunnen helpen, en zo andere mensen van deze ( oplichtings praktijken) kunnen vrijwaren.
Alvast dank…Groet JeeBee Bruins.

Gewenste Oplossing:

Zou prachtig zijn als ik alsnog de juiste schoenen mag ontvangen...

Alle klachten die gemeld zijn door JeeBee 240